utorok, mája 16, 2006

Rejected

total brutal sadomaso mäso humiliated torso
zvyšok zbytočného človeka, odmietnutý zavrhnutý vyhodený expelled ousted banished from life forever a úplne navždy. Holt bodka. Takto vyzerá holtbodka pricestovaná na moju stranu, do môjho telefóna. Vlastne, ja po prečítaní tej holtbodky.
Dlho som sa tak cítil, po písmenách februárových nastláčaných do veľkej diaľky z veľkej diaľky takľahko - veď len do neživého tamagoči Nokia.
Nie že by som sa teraz cítíl o niečo lepšie, ale - aj zo zla sa dá niečo vyžmýkať. Začalo to Broadwayskými odrazmi, nenápadne. Svoju podobu to dostalo v Piatich živloch, kdesi v hĺbke sa vynorila, no, je odvážne to tak nazvať - tvorivosť. Malá žltá rozprávka vznikala popri testovaní Magdinho objektívu a séria Rejected vzniká pri testovaní môjho nového statívu. Vďaka Maciek, že si mi zalatwil
tasmu :) V tej našej baliarni by sa asi divili, na čo všetko sa dajú použiť ich hračky, ktorými omotávajú plesnivé nepotrebné jahody.
Ktovie čo vydržím ďalej - takéto výkriky ma samoty nezbavia, skôr trošku pomáhajú prežiť nečakaný a zbytočný pád na hubu. Prázdno, bolesť zostáva, a ja by som predsalen radšej znovu fotil a videl (ako v lete čarovnom spoločnom) niečo krajšie než momentálnu nekončiacu bodkovanú holt zbytočnosť žitia...
Ach jo ...
:-)

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

It works !

Anonymný povedal(a)...

no comments