piatok, augusta 29, 2008

Máš

v tom pravdu, jeden nikdy nevie, kam ho kedy odvanie ... alebo vyvanie ?
A malý výlet zjavným smerom by sa zišiel, už.
Že hračka sa tvári zložito ? To nič, veď keď jej odpadnú ďalšie kolieska a tlačítka, tak bude ... veľmi jednoduchá :)
Ja si stále neviem zvyknúť ako vidí farby moja nová ... tá tvoja ich má proste - Živé. Plné. Ozajstné.

9 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

A v tom je to pekne ze nikdy nevies kde sa mozes ocitnut...jedneho dna sa zobudis a zistis ze si niekde uplne inde ako si si myslel...:)no veru veru hracka sa tvari zlozito ale nie vsetko co vyzera aj je tak ako sa tvari mozno je to len jej maska a ked si ju zlozi dole a dovoli mi spoznat ju hlbsie zistim ze tie obrazky mozu vzniknut uplne jednoducho...teraz budem mat dva tyzdne nato aby sme sa spoznavali lepsie zoberiem ju na maly vylet..

Tomáš povedal(a)...

Dnes som sa na plazi pobavil - holandsky par dochodcov sa osmelil ma oslovit, ze ci by som ich necvakol ich minifotakom ... ked som hlesol, ze inglis only a tetuska sa spytala odkial som a dozvedela sa, ze slovakia, tak mi zacala vysvetlovat, ze - ze sa musim najprv pozriet cez hladacik a potom stlacit hento tlacitko hore ... No neslo tomu odolat - musel som odhrnut uterak, ktory mi skryval stativ a fotovybavu :) Ten jej pohlad potom proste stal za to.
...
Tak stastnu cestu a vela svetla dobreho a pekne zazitky, a nech sa odrazia v obrazkoch :)

Anonymný povedal(a)...

vdak dufam ze sa aspon par obrazkov podari :)ha ha tetuska si asi myslela ze my tu asi ani teplu vodu nemame nie to este fotak:)si ma normalne pobavil..no ja prave tesne pre odchodom vsetko pripravene.Prave sa mi melu tie take pocity ako vzdy ked odchadzam z domu...urcite to poznas v tom jednom pocite je vsetko vzrusenie, smutok, trochu stresu a este vela nedefinovatelnych cudov judov:) tak zas tu o dva tyzdne zbohom ...

Tomáš povedal(a)...

Jeej to poznam ... najsilnejsie to bolo pred prvym odchodom do Hindu v 1998 ... sme sa sli prejst poza mesto, do vyhladov sa miesal smutok radost lucenie tesenie, take pekne cestovatel blend :)
Tak ... pobalena ? :)
Tak to vyzeralo pred zatial poslednou Hindu cestou...
A ze ako poznas cestujuceho cloviecika ? No na bosych nohach ma polorozbite sandale, obleceny je to obnoseneho oblecenia neurcitej farby, a ... hlavne na opalenej tvari ma siroky ozajstny usmev :)
Tak nech aj ty.
A kam to bude ?

Tomáš povedal(a)...

Tak som ciiirou naaaahodou objavil
nieco :)
Kedy pribudnu dalsie, novsieho dna narodenia ?

Anonymný povedal(a)...

Táák a zase doma v kopčekove...Bolo to na ostrov menom Korzika.Jééj ty si objavil moje tajomstvo...ja som vlastne mala len taký pokus ho vytvoriť ibaže mi to veľmi nešlo dala som tam iba tri fotky také uplne prvé a viac som ich tam nevedela dať lebo sa mi to nedalo zmenšiť...a urobila som ho preto aby si mi mohol kritickým okom len tak kuknúť,že kukuk...hm rada by som dala novo porodené dačo volačo vymyslím...ale pśśt nikomu nepovedz:)

Tomáš povedal(a)...

No vitaj nazad, z hor ostrova do hor ... stiavnickych :)
To muselo byt ... bolo dobre :)
He, asi by som mal aj ja nieco podniknut, lebo tu nacisto splacatiem.
Kde su tie casy, ked som prisiel do BS a zdalo sa mi to tam - ploche, ved ako inak, po Ladackych vysinach :)
A tak sa tu tesim z malickosti - napriklad dnes, cestou z prace na bicykli sa ide okolo miniaturneho hindu chramu, stali pred nim traja harekrisnovci - ale nie taki, ti bledi zapadniari so sklenenym pohladom, pripominajuci svedkov jehovovych, urputne sa snaziaci mysticky pohltit instantne svetlo poznania - ale taki, ozajstni tucni indi traja, bubnovali o dusu a uchechtavali sa, vo svete sami pre seba. A pre inych, ak nakuknu.
...
Ze neslo dat viac obrazkov ? Pravdupovediac, som sa cudoval, ako si tam vobec dala tie tri, kedze nie su vovnutri "clanku" a ... su nejake velke :) Priznaj sa, ze si editovala html sablonu ? :) Alebo si to pridavala cez Layout Editor ~ ci Rozlozenie / Prvky Stranky ci ako sa to vola :)
...
A dufam, ze hracky zatial drzia akotak pokope, mne sa podarilo ti opravit ten slubeny 100-300/4.5-5.6, tak - ak nenamietas, tak budes mat aj daleky dosah, skoro vsetky Ono portrety su fotene s nim :) Aj tie najnovsie pustno-plazove ulety.
...
Jaaaj ... je vecer ... uz len sofaspace muziku pustit, a ... oddychnut do zajtra

Anonymný povedal(a)...

Co je dnes? Presne si to vystihol tak nejak z kopcekova do kopcekova:)Hmm uz ta ale riadne taha kamarat moj chyba ti to co bolo tam daleko v ladacku co?miesto kde si bol sam so sebou v objati prirody a ludskeho tepla teda ja si to tam takto nejak predstavujem...inak pocuj teda citaj ci co ... he he bola som na tom svojom blogu a prisla som na zahadu toho ako tam dat fotky...aj text povazujem to za svoj technicky pokrok..este mi sice nie je jasne ako je mozne ze si ho nasiel lebo ja som si myslela ze este nebol zverejneny no ale aspon mam motivaciu s nim
nieco spravit:)
fakt sa ti podarilo opravit hracku ? no teda tak to uz hej ja nenamietam ak si sa ty tak rozhodol tak potom nenamietam...:)no dobre spat k studovaniu..ach jaj

Tomáš povedal(a)...

Studuj, studuj :)
(co ?)

Zahada objavenia ... kedysi pradavno, si mi dala comment, ale nie ako anonymous, ale ako prihlasena do googleho, no a tak sa ti meno ukazuje s linkom do profilu, no a v profile mas link na svoj blog :) No a ja som si to pamatal a bol som zvedavy, ci mas blog, tak som len nasiel ten komentar, a bolo :)

Hi, ludske teplo Himalajske - hej, vlastne - mas pravdu, bolo, lebo ked to z domova priletene teplo sa stratilo na polceste skrz kopce, tak napriklad deti z dedinky na juznej strane hor sa postarali o nahradu, sice uuuplne inym sposobom, ale - naozaj pekne.
Vdak im za to, vsetkym :)
A bohvie ake este bytosti sa tam o mna obtierali, do myslienok zohrievali -
tamojsie (chi, aj nase) zakutia su ich plne, kazda dolina, kazdy vrchol, kazdy pramen ...
:)