nedeľa, augusta 17, 2008

Po schodoch ?

10 komentárov:

Tomáš povedal(a)...

Macieju, adrenalin :)
Ved vies preco :)

Anonymný povedal(a)...

???

to nie takie latwe i nie wiem na 100% preco

jak sie polaczy na bicykli i po schodoch to mozno troche adrenalin budzie :)

czy to chodzi o London street-downhill photo session ktora mamy zrobic in the future ? tam na bicykli po schodch tez budzie :)

???

Tomáš povedal(a)...

Mind Rotterdam Tube photo ban :)

Anonymný povedal(a)...

to tam? a widzisz mnie sie nie udalo tego tam odfocic, too much adrenaline:)

Ale neska tez mialem problem z Metropolitan Police in tube, tylko w Londonie. Pytali sie mnie co jest interesting w empty platform, bo powiedzieli, ze chyba nic... ja im powiedzialem ze zalezy kto co lubi w fotografii.
ale jak sie dowiedzieli ze jestem z Polski, to dali mi spokoj :)

the conclusion is that photographers in tube nie maja easy life :)))

too many terrorist around...

Tomáš povedal(a)...

Hehe :)
a dla tego mam tricko (t-shirt) s napisom "I am a tourist, not a terrorist" :) zeby sa smiat z tej public neocon government-induced terrorist paranoia.

Anonymný povedal(a)...

buahahah, dobre :)))


ja rozumiem, zeby zrobic dla lepszych fotek big flood, pier's fire, ale bomb attack in London's tube ???


NEVER !!!

Tomáš povedal(a)...

Hehe, nikdy nevies, co sa spravi pre fotku ako v tom ftipe -

Malý test na téma: Morálka.
Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale ta otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení! Promyslete si to dobře! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná.

Nacházíte se přímo v centru gigantické povodně vyvolané orkánem... Jste fotoreportérem v samém centru této strašlivé katastrofy a pokoušíte se zachytit obrazem co nejvíce z této hrůzy. Situace je téměř beznadějná - všude okolo vás mizí pod hladinou domy, lidé zoufale bojují s běsnícím živlem. Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě. Náhle vidíte muže jak ho rozběsněná masa vody každou chvíli pohltí - navždy... Máte dvě možnosti: zachránit ho, a nebo udělat nejlepší fotografii vašeho života! A nyní již ona otázka:
S BLESKEM NEBO BEZ ???

Anonymný povedal(a)...

7peto
Ja ked som pri nejakej "nebezpecnej situacii" napr. poziar ja som este ani raz nespravil foto lebo nemam kedy... :) no co uz ja asi nebudem mat zivotnu fotku

Tomáš povedal(a)...

No ale bud rad, ze si narozdiel od Mateja nesposobil kvoli fotkam aj povoden, a ked utichol zaujem o ne, tak ani si dalej nezalozil ako on velky poziar :)
Cak ? :)

Anonymný povedal(a)...

Emperor Neron dla artu zrobil big fire of Rome, a to byl tolko small fire of pier...