nedeľa, januára 25, 2009

Rites of passage

na dolno nižný spôsob, alebo holé rite v prístave. Zdá sa, že nočné kúpanie pred domom je tu vec bežná, či už v lete alebo zime.

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

priznaj sa...aj ty si sa kupal,vsak?...ked si ochorel potom:))ako ti je?uz lepsie?

Tomáš povedal(a)...

Jaaaaj kdeze
ma to chytilo v piatok doobedu, za dve hodiny to bolo zo stavu celkom-pohoda-ale-tusim-sa-nieco-deje v stave preboha-to-je-co??? alebo od stavu ked poblikava zelena kontrolka a obcas zmurkne oranzova do stavu svieti cervena a vresti sirena a emergency personnel dupe po plechovych schodoch a pobehuje horedolu...
No a cez vikend, v noci zo soboty na nedelu sa mi vobec nedalo spat, nos plny az strach, a tak o pol stvrtej rano som pocul zvonku splech a potom dalsi a zas a znova, tak som sa doplazil k onku pozriet, ci mafiani kupu podnikatelov dole v pristave, no a boli tam tito typci.
A furt hladam v navode k tomuto teliiicku co ho obyvam, kapitolu s nadpisom Repair and Troubleshooting, ale furt sa k nej neviem dostat :)

Anonymný povedal(a)...

juuj..snad je uz lepsie...aj tu sa to kruti s chripkou..vsetci sa citime nejak inak,ale snad je to len nejake oslabenie imunity..a co nove o kamoske v Hindu??

Anonymný povedal(a)...

voyeur :)

Tomáš povedal(a)...

exhibicionists :)